Päävalikko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Päävalikko

americas army
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Info

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
Admin


Viestien lukumäärä : 30
Registration date : 04.05.2007

Info Empty
ViestiAihe: Info   Info Icon_minitimePe Heinä 20, 2007 5:49 pm

Draft on ikään kuin yhden illan cup,joka pelataan sekajoukkuein. Joukkueet valitaan valitsijoilla, jotka ovat samalla tiiminsä kapteeneja. Yksinkertaisesti selitettynä pelaajan tarvitsee vain osata säännöt perustavasti, tulla ts servulle, tulla valituksi joukkueeseen (ketään ei tulla taitojen takia jättämään pois), jonka jälkeen pääsee jo pelaamaan. Laita ts-servulle tullesasi ts nickiksi oman klaanisi tagi jonka jälkeen pelinimesi. Esimerkiksi pelaaja Kurre klaanista Team tampere tulee tessuun nickillä tRe. | kurre. Klaanitomat voivat laittaa tagin tilalle "klaaniton"

Draftiin tarvitaan joka joukkueille kapteenit, jotka myös valitsevat pelaajat joukkueisiinsa. Kapteeneiksi pääsevät vapaaehtoiset. Ellei vapaaehtoisia ole tarpeeksi ,valitaan kapteenit arvonnalla. Kapteeneiksi haluavat sanovat asiasta järjestäjille tullessaan ts servulle. Joukkueiden/Pelaajien valinta tapahtuu niin että jokainen kapteeni valitsee yhden pelaajan kerrallaan.

Pisteiden lasku suoritetaan seuraavasti:

Hyökkäävällä puolella oleva tiimi saa 6 minuuttia YHTEENSÄ aikaa saada mahdollisimman monta kierrosvoittoa. Jokaiseen erään käytetty aika siis ynnätään yhteen muiden erien kanssa ja kun 6 minuuttia tulee täyteen vaihdetaan puolia jolloin sama toistuu. Puolustuva joukkue EI VOI saada pisteitä, vain pyrkiä estämään hyökkäävää joukkuetta saamatta pisteitä. Puolustava joukkue ei myöskään saa tehdä objekteja. Kierros pelataan loppuun vaikka aika loppuisikin. Eli jos menossa olevan kierroksen aikana jäljelle jää enää esim 10 sekuntia ja kierros loppuu, pelataan seuraava kierros kokonaan eikä vain ensimmäistä 10 sekuntia. Tätä voi myös käyttää hyödykseen heittämällä suiciden aivan ajan lopussa saaden seuraavalle kierrokselle mappiin määritetyn kierrosajan verran aikaa.

Mapit ovat:

Collapsed tunnel
Dusk (escort on hyökkäävä puoli)
Headquarters Raid
Insurgent camp
MOUT Mckenna (loyalty on hyökkäävä puoli)
SF Sandstorm (assault west on hyökkäävä puoli)
Swamp Raid
Urban assault (assault east on hyökkäävä puoli)
Weapons cache
Woodland Outpost

Jokaisessa mapissa pelataan 4 min erillä. Draftiin valitaan muutama mappi tästä listasta.

Draft on tarkoitus pelata 4vs4 periaatteella mutta tätä voidaan soveltaa järjestäjien toimesta, mikäli esim. 3vs3 tai 5vs5 periaatte olisi pelaajien määrään nähden sopivampi.

Setupit ilmoitetaan global chatissa ja mieluiten ennen rundin alkua, jotta säästyttäisiin sekaannuksilta.

Puolustava tiimi laskee ajan. Jos hyökkäävällä tiimillä on jotain sanottavaa aikaan, voidaan ottaa ylimääräinen setup.

Mikäli ottelu päättyy tasatulokseen, pelataan jatkossa yksi kierros (eli molemmat saavat ottaa objektin ja aikarajana on vain kierroksen pituus). Tämän jälkeen vaihdetaan puolta kunnes jompikumpi joukkue voittaa molemmilla puolilla peräkkäin.

Servun pitää olla standard modessa ja varjot pitää olla pois päältä. Death messaget pitää olla myös päällä eikä hudista saa olla mitään pois päältä.

Vaikka jollakulla kaatuu kone, tulee critical error tai punkbuster kikkaa, kierrosta jatketaan. Setup round voidaan pitää jos kierrosta on kulunut 15sek tai vähemmän. Seuraavalla livekierroksella yhteisaikaa on jäljellä saman verran kuin edellisen live kierroksen loppuessa. Kuluneen rundin jälkeen on ulos lentäneellä pelaajalla kaksi setup rundia aikaa tulla takaisin servulle. Mikäli pelaaja ei ehdi servulle näiden kierrosten aikana, tulee hän servulle vasta puolten vaihdossa tai jatkoajalle mentäessä.

Mikäli tiimistä joutuu lähtemään pelaaja, voidaan tilalle ottaa toinen pelaaja, mutta tarkoituksena on ettei kukaan lähde kesken pelien.

Vähintään yhden jäsenen molemmista joukkueista on otettava demorec matsista.

Tarkoituksena on pitää Suomi Draft suomalaisena, joten pelkästään suomalaiset pelaajat pääsevät pelikentille.


Mikäli joku ei ymmärrä jotain kohtaa tai kaipaa tarkennusta johonkin asiaan, voi tessuun tulla kyselemään jo vähän ennen aloitusta.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://rahaturnaus.palstani.com
Admin
Admin
Admin


Viestien lukumäärä : 30
Registration date : 04.05.2007

Info Empty
ViestiAihe: Vs: Info   Info Icon_minitimePe Heinä 20, 2007 11:17 pm

Säännöt ovat nyt julkisesti nähtävillä. Ne pysyvät samanlaisina, mutta joitakin epäkohtia voidaan tulla tarkentamaan. Jos typoja on havaittavissa, ne tullaan korjaamaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
https://rahaturnaus.palstani.com
Banzer
Moderaattori
Moderaattori


Viestien lukumäärä : 39
Registration date : 29.05.2007

Info Empty
ViestiAihe: Vs: Info   Info Icon_minitimeLa Heinä 21, 2007 3:37 am

Kapteeneista laitettu lisää infoa
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
Info Empty
ViestiAihe: Vs: Info   Info Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Info
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Päävalikko :: Suomi Draft :: Info-
Siirry: