Päävalikko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Päävalikko

americas army
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Rahaturnauksen 1. kierroksen katsaus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
kurre
Moderaattori
Moderaattori


Viestien lukumäärä : 53
Registration date : 28.05.2007

Rahaturnauksen 1. kierroksen katsaus Empty
ViestiAihe: Rahaturnauksen 1. kierroksen katsaus   Rahaturnauksen 1. kierroksen katsaus Icon_minitimeTi Kesä 26, 2007 11:25 am

Rahaturnauksen 1. kierroksen katsausNyt on saatu odotetun Rahaturnauksen ensimmäinen kierros pelattua. Taistelukenttä ensimäisellä kierroksella oli Urban Assault. Kierroksen huilasi Emme vaan osaa.Ensimmäisenä pelasivat siis [FaaS] ja .tRe. 5vs5 pelattu matsi päättyi [FaaS]:n 5-4-1 voittoon.

Näin Team Tampereen leirissä luonnehdittiin matsia

Lainaus :

Aloitimme siis Eastillä ja Salo meni omien sanojensa mukaan Eastille nukkumaan ja koittamaan tappaa vihuja Charlie Westille sekä suojaamaan sitä parhaansa mukaan.

Kurre oli apuna tuossa suojauksessa ja hoiti puolustusta niinkuin metsäneläimen kuuluukiin Salon mukaan.

Saimoni, Jonssi sekä Black härnäsivät vastustajain Westin puolustusta vaihtelevin taktiikoin ja tuloksin.

Rundit olivat tasaista taistelua, joka päättyi 2 - 2 - 1 tilanteeseen ja vaihdoimme puolta. Täytyy myöntää että parempaa alkua oletettiin.

Sitten West
Salo meni Westin tehtävälle ja Jönssi oli kertonut hirveitä tarinoita Tompan naateista, joten eipä hän kuulema paljoa uskaltanut vedellä ikkunoista heduja, vaan joutui varovaisemalle kannalle.

Kurre ja Jonssi yrittivät puolustaa westin ympäristöä, mutta ainakin Kurre alisuoriutui tehtävissään. Black ja Saimoni hätyyttivätkin nyt Eastin puolustusta jälleen vaihtelevin tuloksin.

Kyllähän sitä yritystä oli ja aina välillä onnistui, mutta sitten taas FaaS laittoi parastansa ja pisti pelit tasoihin parin rundin alakynnestä.

Viimeinen kierros päättyi, kuten pari muutakin, Salon jäädessä yksin, jonka jälkeen hän päätyi kakkoseksi Suomen aa sotilaiden vyörytykselle.

Lopputulema oli siis 4-5-1 FaaS:lle. Hieman nihkeä oli alku Tampereen poikain mielissä.

Ja [FaaS]:n R!von raportti

Lainaus :


Elikkäs alottettiin Westillä. Taktiikat muodostettiin perinteikkäästi setupilla. Mie, sego ja luci mentiin pitään westin ja tomppa & boomi lähti kohti eastiä. 5 rundista 2 hävittii 2 voitettii ja yks tasuri. Eka rundista muistan vain että napsautin westin ikkunan läpi jönssiä simmuun. Yhessä rundissa T&B sai eastin haltuun ku tre russi westile. Tomppa se alko nauraan ku sego kylmän viileästi tekee obua ja mie taistelen siinä hikihatussa ettei tampereen ukkelit pääse sisälle. Ei ne uskaltanu uhrautua ja vietii se rundi. Vielä mainittavaa oli segon kamppailu kun jönssi oli päässyt westille. Sego tempas burstin ja jönssi luuhistui obj:lle, sego vetäisi kerran henkeä ja kaatui verenvuotoon.

Eastillä luci ja sego jäi pitään A:ta ja muut mentiin B:lle. Aluksi ei toiminu ollenkaan ku oli vähän hukassa tiimipeli. 4-2 tilanteessa sitte todettiin että nyt on pakkovoitto, rauhotettiin peliä ja kiersin westin takaa ounaten kurren 50 m etäisyydeltä ilman rautatähtäintä Razz. Siitä pääsin westille sisää ja tomppa rökitti toiselta suunnalta tampereen makkarat reijille. Sego ja luci toimi kukärppien 4 kentän pakit eli easti pysyi hallussa ja voitettiin se rundi. Seuraavasta rundista tuli lähes identtinen ja vietiin se samoilla takuilla. Vika rundi 4-4 tilanteessa asetti paineet tre:lle. Otettiin vaa rauhallisesti ja tampere murtui meidän tuoreilla 5 min sitten keksityillä takuilla.Seuraavaksi pääsi pelaamaan Paras A-Ryhmä ja Finnish Battle Lions. [P.a.R] kärsi pelaajaongelmista jonka seurauksena matsi pelattiin 4vs5:na fbl:n ylivoimalla. Fbl vei ottelun nimiinsä 6-2-2.


[P.a.R]:n matsiraportti

Lainaus :

Paras A-ryhmä sai ensimmäiseen rahaturneen matsiin vastaansa paljon kokeneen Finnish Battle Lionsin. Sattui pieni väärinkäsitys ja haimme matsiin vain neljää kenttäpelaajaa. Jouduimme siten pelaamaan alivoimalla, sillä viidettä jalperia ei löytynyt tessusta, foorumeilta eikä irkistä. Ennen ottelua fiilisteltiin Antero Mertarannan biisillä ihanaa leijonat, ihanaa. Tuo biisi kasvatti gladiaattoreidemme voiton tahtoa entisestään. Lähdettiin pelaamaan hupimielessä ja hakemaan muutamia kierrosvoittoja.

Paras A-ryhmä aloitti erittäin heikosti. Ensimmäinen kierros oli sitä kuuluisaa tunnustelua ja saimmekin selville mistä niitä vihuja yrittää meidän easti taloon pomppia. Paransimme pelaamista kokoajan ja saavutimme muutamia kierrosvoittoja ja pääsimme muutamia kertoja 1v1 tilanteisiin. Axe alkoi kisan puolivälissä pelaamaan ilmiömäisesti. Ennen ottelua hän valitti fps:n olevan vain 17. En tiedä tapahtuiko muutosta sillä rintamalla, mutta erityisesti Jaakko joutui kokemaan monesti kisan puolivälissä Axen paremmuuden joutuessaan Axen kuittaamaksi. Myös kaikki muut pelaajamme pelasivat ottelun läpi hienosti.

Ottelu oli paikkapaikoin jopa yllättävän tasainen. Teimme pahan virheen lähtiessämme alivoimalla pelaamaan ja se näkyy varmasti lopputuloksessa.

Ottelu päättyi lukemin 2-6-2

FBL tulee olemaan vahvalenkki turneessa. Ihanaa leijonat, ihanaa!


Fbl:n vastaava:

Lainaus :


Meillä oli hieman ongelmia viidennen pelaajan suhteen, mutta onneksi asiat kääntyivät parempaan päin, toisin kuin p.a.r joka joutui pelaamaan pelin 4 pelaajalla.

West:

Teimme yhden taktiikan westille joka toimi erittäin hyvin. P.a.r puollustus pystyi kahdessa rundissa vastaamaan eastin rushiimme. Näistä ensimmäisessä kerkesimme hieman vetäytyä puollustamaan westiä, toisin kuin toisessa. Westin jälkeen 3-1-1 jellonille.

East:

Ensimmäisellä eastin rundilla rushimme toimi erittäin hyvin. Tämä oli odotettavissa, mutta niin oli myös sekin ettei taktiikka toimisi yhtä hyvin jatkossa. Jouduimmekin turvautumaan välimaiseen taktiikkaan heti toisen rundin jälkeen. Lopputulos 6-2-2 jellonille.

Peli oli ihan mukavaa ajan vietettä ja p.a.r pelasi hyvin
Kolmas ja viimeinen matsi oli Urban Legends:n ja Supreme Fins:n välinen taisto. Tämä matsi päättyi 6-3-1 Legendojen nimiin.

{F!n$}:n raportti:

Lainaus :

No perkele, matsia pukkas onhan se mukavata se sellanen. Karttakin oli tuttu puttu Urban assault. Mitään plänejä ei ollu muutaku että joku hakee sen Eastin ja jotkut menee sitte westille ja tykittää niin perkeleesti että puolalaisetkin lopettaa kämppäämisen naapuri servulla.

Ihan hyvin se starttas ja johdettiinkin aluksi. Easti sessiot päättyi 2-2 kun tuli se yks tasurikin siihen. Yhen kiekan kaverit veti hienosti kun ottivat 2 sec ennen meitä sen viimeisen objectiven, perkele miks mä lähin sieltä Eastilta kikkaileen? voi voi..

Westi puoli kusikin sitten, olis ehkä jotain kannattanu suunnitella, hiiri ei toimi ja paimen oli kännissä ku banzer juhannuksena. Ei tullu mitää kaverit pisti hienosti naatit suoraan naamaan ja headshottiakin välillä, ikävä tuli pentti serkkua ja kovasti tulikin.

Meiltä Fabe oli vireessä top frageillaan muuta en muistakkaan. GJ vaan kaikki hauska matsihan se oli ja tosiaan -L lämpeni loppua kohden kun me taas ei. Ei muutaku ens kertaan sitte.

Legendoilta ei saatu raporttia.Seuraava kierros pelataankin Radio towerissa ja vastakkain asettuvat:

Supreme Fins vs Finnish Battle Lions
Emme Vaan Osaa vs Finnish America's Army Soldier
Team Tampere vs The Urban Legends

Huilaaja on tällä kertaa Paras A-ryhmä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rahaturnauksen 1. kierroksen katsaus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Päävalikko :: Rahaturnaus :: Uutiset-
Siirry: