Päävalikko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Päävalikko

americas army
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Rahaturnauksen 4. kierroksen katsaus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
kurre
Moderaattori
Moderaattori


Viestien lukumäärä : 53
Registration date : 28.05.2007

Rahaturnauksen 4. kierroksen katsaus Empty
ViestiAihe: Rahaturnauksen 4. kierroksen katsaus   Rahaturnauksen 4. kierroksen katsaus Icon_minitimeLa Heinä 14, 2007 8:26 pm

Rahaturnauksen 4. kierroksen katsaus
Aika tehdä tämän pienen kohun herättänneen kierroksen katsaus. Mapissa nimeltä Bridge crossing SE taistelivat nämä taisteluparit:


The Urban Legends vs Finnish America's Army Soldier
Emme Vaan Osaa vs Team Tampere
Supreme Fins vs Paras A-RyhmäEnsimmäinen matsi oli Urban Legends vs Finnish america's army Soldiersin välinen. Kuten edellisen katsauksen lopussa muuan nimetön katsausten väsääjä Kurre uumoilikin päättyi matsin hyväksi. Lopputulos oli 6-4. Katsauksen väsääjä on kyllä kuullut FaaS:n riveistä puuttuneen pari kovempaa pelaajaa, mutta heidän pelaamattomuutensa vaikuttamista lopputulokseen en ala spekuloimaan.

Ikävä kyllä kummaltakaan klaanilta ei raporttia ole näkynyt.Sitten otetaan käsittelyyn Emme vaan osaa ja Team tampereen taisto. Pahaa pelkäävänä, mutta toivekkaana tampere saapui matsiin ja sai taisteltua tasapelin ennakosuosikki eVo:a vastaan. Evokkien tiimi ei sen kummemin kuulema treenaillu matsiin ja tiimihenkikin oli kuulemma heikollaan matsin aikana. Tampereen poikaat oli taasen jo alkaneet tympääntymään häviämiseen ja harjoitteli matsiin hetkisen, mutta ei srimejä saanut vaikka tarkoitus oli.

Emme vaan osaa porukan bambun raportti:

Lainaus :
Veetukan eka matsi ja muutenki oli sähläyst, iha hyvi meni


Team tampereen The Salon vääntämä raportti:
Lainaus :
Aloittaminen

Oltiin taktiikkoja mietitty aiemmin tätä matsia varten, tosin ei niitä kertaakan tullut kokeiltu käytännössä ennen tätä matsia. Nooh saatiin FaaS:ilta servu lainaan aloitettiin assaultissa.

Assault

Juostiin ridgeä pitkin neljän miehen kokoonpanolla ja aina välillä yksi tai kaksi omaa koitti bridgelle mennä pitämään melua.

Päästiin rinteeseen jota yleensäkin tiimit puolustavat suurella miesvoimalla. Siinä rinteessä käytiin monet sodat ja useasti jäimme eVojen alle, mutta se yksi kierros muutti kaiken. Se taisi nimittäin olla viimeinen kierros kun otimme itseämme niskasta kiinni ja potkimme toisiamme perseelle, että nyt mennään vaikka henki menis. Tätä ennen oltiin hävitty sellainen maailman ihanin tilanne kuin meitä hengissä 5 ja vihuja 2 kun Bambu pisti taidennäytteellään ainakin 3 meistä hengiltä ja loput sitten se toinen.

Tämä voitto kierros taisi mennä jokseenkin silleen, että tiirailen kiikareilla kuusten alle ja huomaan jompsonin kyykkypaskalta siellä ja päätän suhauttaa eka yhden lippaan väärän kuusen alle ja sitten huomaan kattoa uudestaan niin se olikin toisen kuusen alle, no sitten uutta sarjaa ja tippuuhan se vihdoinkin.

Sitten siinä samassa lähdetään simon ja Rovaniemen voimin rynnimään rinteelle ja pommitan bambua päähän luotirakeen ja sitten vaan savua, naatteja ja hirveätä melua niin johan alkoi syttyä.

Ku oltiin rinteen päälle päästy ja yks eVo oli hengissä jossain niin päätettiin pistää simo syötiks ja huomattiin vihun makaavan objectiven edessä ja fiksuna miehenä ammun sen sitten siihen.

Sitten oli fiilis aivan kymppi kunnes servu kaatu ja kaikkia vitutti.

Kurre tuli säätämään ja vaihto mapin Bridgeks joka olis meille käyny ku deful oltais päästy.

Noh se vaihettiin takas Bridge Se:hen ja alotettiin defus, tilanne oli tätä ennen 1 - 4.

Defence

Nyt oli porukoilla jokseenki pieni helpotus ku päästii kämppäämään josta me todellakin tykätään ja paljon.

Oltiin katottu jotai himohienoja piiloja toisillemme ja niissä sitten kytättiin kuin viimestä päivää.

Voitettiin heti 4 kierrosta putkeen ja simokin jo hyppi ilosta kopissaan ja meinattiin lähtee jo juhlimaan, mutta vielä oli yksi kierros jäljellä jolloin tavoitteena oli tehdä se viimeinenkin silaus siihen mihin oltiin lähdetty, pelaajillamme kädet hikoilivat ja voidaan kuvitella että olotila oli kaikinpuolin mainio. Paketti hajosi kuitenkin kasaan siinä vaiheessa kun jönssi ja kurre kuoli ridgelle ja tidusta pökitettiin kylkeen monin miehin turvin.

Oli enään simo ja mä ja me oltiin ihan kusessa. Lueskeltiin jo rukouksia varallemme kunnes huomasin vihuja tulevan mun kukkulalle, Perkele ammun ne - naattia tulee mun viereen pakitan kuuseen. Sitten meen takas ja taas naattia pakitan en kuollu vieläkään, hahaa, sitten meen kolmannen kerran tyhmänä samaan paikkan ja kuolen ja kyllä simon olis pitäny suojata mua ku oon sen verran vip.

Sitten simo vetää armottoman headshotin juoksevaan vihuun että kylminkin rotta paahtuu elävältä. Sitten harmi ku simo saa kans samanlaise hedun puskasta ja peli päätty tasan.

5 - 5 ja hulppea matsi kaikinpuolin huhhahhei ja silleen!Järjestyksessään viimeinen matsi oli Supreme Fins:n ja Parhaan A-ryhmän välinen taistelu. Kyseinen matsi myös selostettiin ja sen sivussa tapahtunut allekirjoitaneen virhe saikin aiheen jotakin hälyä mutta eiköhän siitä ole jo tarpeeksi juttua.
Taisipa olla ensimmäinen matsi johon F!N$ treenasi ja siinähän se pistetili aukesi 6-4 voitolla.


Parhaan A-ryhmän kertomus:
Lainaus :

Ottelu pelattiin torstaina 12.7.2007 vastustajan serverillä. Parhaan A-ryhmän pelaajat pyhittivät koko illan pelaamiseen. Matsien kasaantuessa samalle päivälle, meillä ei riittänyt aikaa harjoitella tähän rahaturnauksen matsiin F!n$iä vastaan. Taktiikat kehiteltiin setupilla. Gladiaattoreina tänään: Finladen, Lex, TTR, NoFear ja aktiivisen pelaamisen lopettanut klaanitoimintaa sivusta seuraava ykkösfanimme Helium. Lähdimme luonteemme mukaan pelaamaan niin hyvin kuin mahdollista ja taktiikkamme pohjautui hyvään tiimipelaamiseen. Bridge SE on klaanillemme todella vieras matsimappina ja huomasimme vastustajan ar -spämmin tarkkuudesta, että kotiläksyt oli vastapuolella tehty paremmin. Keskityimme lähinnä puolustamaan defualuetta, ettei vastustaja pääse etenemään tehtävälle. Paras A-ryhmä hallitsi defulla ottelun alkua suvereenisti. Erään kierroksen lopussa tapahtumaa seurannut admin paljasti kirjoittamalla globaaliin vastustajamme sijainnin. Tuo kierros oli sinettiä vaille valmis merkattavaksi parrille, mutta sitten toinen admin määräsi kierroksen pelattavaksi uudelleen. Oma henkilökohtainen mielipiteeni on se, että servulla seuranneet adminit tuomitsivat tapahtuman väärin. Emme saaneet siitä kummoistakaan etua ja kyseessä ei ollut meidän virhe. Emme kuitenkaan usko minkäänlaiseen sopupeliin ja vaikka turneessa taistellaankin rahapalkinnosta, emme ala oikeustoimiin virheen tehnyttä adminia tai rahaturnausta vastaan. Cool

Puolet vaihtuivat meidän johtaessa tilanteessa 3-1.

Sitten se haastavampi puoli eli assu. Kokeilimme erilaisia taktisia yhdistelmiä, mutta mikään ei tuntunut tehoovan vastustajaa vastaan. Nofear oli monesti viimeinen hengissä ja taisteli hienosti finssejä vastaan. "Tokavikalla" kiekalla meinasimme tehdä nopean silta rushin, mutta vaihdoimme nopeasti taktiikkaa ja jätimme sen oljenkorren viimeiselle rundille. "Viimeiselle" kierrokselle mentäessä tilanne oli 5-3 vastustajan hyväksi. Olimme pakkovoiton edessä ja lähdimme TTR:n riskialttiilla taktiikalla liikkeelle, eli kaikki sillasta läpi. Lex oli kaikista nopein ja pääsi todella hienosti ryömimään vihollisten selkien taakse kukkulalle aivan objektin viereen. Tässä vaiheessa muu tiimi alkoi petaamaan kierrosta Lexin objektille pääsyn nimiin. Muu joukkueemme heitteli smokeja, ampuivat vihollisia ja koittivat mennä päälle. Lex ampui vihollisen ja alkoi juoksemaan kohti autoa. Aivan viime metreillä viholliset alkoivat ampua Lexiä, mutta hän onnistui väistelemään luodit matrixin omaisesti.

Tilanteessa 4-5 vaihdoimme puolet ja pelasimme viimeisen defuerämme, joka päättyi valitettavasti tappioomme. En tiedä oireileeko ttr, mutta itselläni ainakin jumalaton päänsärky kun on tullut datailtua 7 tuntia putkeen. Päivästä jäi käteen 1 x voitto 1 x jatkoaikatappio 1 x tappio.


Ja F!N$:n paimenen hieno raportti:
Lainaus :

Tässäpä oli sitten se ensimmäinen matsi johon vähän yritettiin jo panostaa kun kyseessä kumminkin on aika helvetin hanuri kartta ja tieto siitä, että ei helvetti me tosiaan ollaan viimeisiä, tuli meidänkin varsin pitkien piuhojen päässä olevien älynystyröiden ulottuville. <- (Lause hirviö, turha vikistä, mähän sanoin et otin ne voitto-oluset.)

Huskyn kanssa katseltiin assulle ja deffulle AR ja G spämmi paikkoja about 1,5h ennen matsin alkua ja muut valuivat sitten paikalle miten kykenivät... osa flänässä ja osa sitten vähän vähemmän flänässä. No eihän ne muut oikeastaa katsonut kuin että osuuko ne spämmit ja me luotettiin sitten siihen että tilanne ohjaa tapahtumia jos ohjaa ja jos jotain tapahtuu. Joka tapauksessa meidän harjoittelu rupeaa virkistymään silminnähtävästi. Kohta vedetään jo kolmea scrimiä joka matsiin

Anyway, assulla aloiteltiin ja mullahan oli mahti spammipaikka sahalla josta sitten päästelin deffukukkulan päälle niin että naapurinmummokin tuli pari kertaa soitteleen ovikelloa kun medusoista tuli pärinät läpi. Ja vituthan ne mihinkään koskaan osunu ku ei ketään kuollu... Huskyllä oli huomattavasti parempi spämmimesta josta se pisti dropshotteja samaiselle kukkulalle kuin mihin mä mukamas olin sahaamassa. Mun mielestä aika hemmetin hyvä plani mutta toteutus meni mun osalta ihan päin persettä...

Jotenkin ihmeellisesti ei vain oikein tulosta tullut asulla ja loppujen lopuksi meidän assu päättyi 1-3 lukemiin, kun pikkuadminorava Kurre a.k.a. munan lämmitin, meni erehdyksessään sanomaan chatissa meidän sijainneista selostajille kesken rundin kun molemmilla oli vielä neljä pelaajaa hengissä, eli kuolleet lukivat tuon samaisen viestin, jolloin tietty vastustaja sai ainakin teoreettista etua kyseiselle rundille. Eli yksi rundi meni ns. vituiksi. Mielestäni rundi olisi pitänyt pistää poikki heti kun erehdys tapahtui. Anyway, näillä mentiin ja näinhän sitä opitaan.

Deffulla tietty oli jo mullakin mahdollisuus saada se ensimmäinen tappo tähän matsiin. Taashan oli tietysti mahtispämmi opeteltuna ja tällä kertaa oikein ajastuksen kanssa. Ja kyllähän sen tiesi että viduiks meni sekin... ketään kuollu kertaakaan scratch

Jostain ihmeen syystä vihollinen olikin mieltynyt sillan ylitykseen meidän aika pitkälti vastakkaisen taktiikan vastapainoksi. Tämähän oli assurundilla jähmettyneelle Paimen paralle jo liikaa kun mä sain katsoa sitä siltaa... Kun eihän sieltä koskaan ennenkään ole ketään tullu tässä kartassa. Muutamia havaintoja sain tehtyä että "hei täältä ne tosiaan taitaa tulla" ja pari kertaa sain ilmeisesti jo punaisen vihollisen päästettyä kärsimyksistään kun muut päristeli omilla paikoillaan kuin wanhoina hyvinä päivinä. Tilanne oli jo 5-3 meille ja myönnettäköön että ventissä kuului jo varovaista myhäilyä ja karvaisten napojen rapsutusta...

Tietty matsin lähestulkoon kulminaatiopiste kaatui minun mökellykseen... ja vielä viimeisellä deffurundilla. Kaikkihan ne perkuleet tuli sieltä sillalta. Mä olen huomannu että monet armypelaajat haistaa pelon ja heikkouden toisissa ja mun päällehän ne tietty tuli. No viidu yks pääs jotenkin juokseen mun silmien alta kylkeen ja siinä lähestulkoon puolihuolimattomasti mut ammuttuaan kirmasi kevätlaitumella olevan Banzerin tavoin suoraan objektivelle... Jep jep... kyllähän mä yritin sanoa ventissä et teidän olis ehkä pitäny ampua toi mikä juoksee tuolla... mut kyllä mä tiesin et se oli ihan mun vika Ja niin ties ne muutkin... mut ne tietää myös et ei o kiva kuunnella kun aikuinen mies itkee Joten ne oli ihan hiljaa

Anysways nyt oli siis se paikka jossa ratkaistaan tuleeko voitto vai tasuri, eli se meidän assurundi joka jäi pelaamatta pikkuoravan ansiosta. Planit oli aika selvät, vitut mistään spämmeistä tai muista kun ei ne mihinkään osu ja kaikki kiertämään deffukukkulalle. Pirusti savua, muutama naatti, kohtalaisesti flasheja, sekoitetaan sopivasti ja tällä kertaa onnenpoikanen oli meidän puolella ja vain yksi meistä taisi kuukahtaa sillä rundilla. Aikaa jäi ihan tarpeeksi vaikka toiseen samanlaiseen rymistelyyn Vitutus oli ilmeisesti jo kollektiivisesti sitä luokkaa et nyt mennään läpi vaikka mistä ja hoidetaan tää homma edes jotenkin kunnialla...

Aika peli oli täytyy sanoa ja helvatan tiukaksi veti ja varsinkin sen viimeisen deffurundin jälkeen oli meidän ventissä sellaista porukkaa että naapurit veti peittoa korviin. No mut tällaista tällä kertaa ja palaamme astialle sitten ensi viikolla
Tällä hetkellä rahaturneen johdossa on Fbl 10 pisteellä. Toisena Urban Legends 9 pojolla ja kolmannen paikan jakaa eVo^ ja FaaS. 4 pisteen turvin P.a.R ja F!N$ jakavat toiseksi viimeisen sijan ennen team tamperetta joka pitää perää 3 pisteellä. Tällä hetkellä taulukkossa ei ole muita yllätyksiä kuin Supreme Finsin sijoitus häntäpäässä. Saa nähdä alkaako voitosta tämän poppoon nousu.
Viidenellä Woodland Outpostissa pelattavalla kierroksella kohtaavat:


Paras A-Ryhmä vs The Urban Legends
Finnish Battle Lions vs Emme Vaan Osaa
Team Tampere vs Supreme Fins


ja Finnish Americas Army Soldier huilaa.Ensimmäisessä näistä pareista eli P.a.R vs -L] matsissa on hieman käännytävä Legendojen puoleen. Viime Twl kaudelta on varmasti jäänyt mieleen ilmeisesti hyvin toimineet woodland takut, mutta P.a.R voi kyllä pistää hyvin vastaan mikäli sikäli treeniä otetaan.


Fbl vs eVo^ matsissa allekirjoittaneen ennakkosuosikki on jellonat. Woodland on enemmän tai vähemmän tunnetusti hyvä mappi näille pojille.

TRe vs F!N$ matsi onkin pahempi allekirjoittaneella kommentoida. F!N$ on varmasti kova vastus ja mikäli he säätävät takunsa kohilleen on tampereen pojilla vaikeat 10 rundia tiedossa. Tampereenkin treeni tulee todennäköisesti jäämään hyvin vähälle, mikä ei myöskään hyvää lupaile.Eiköhän siinä kaikki tältä erää. Käykäähän taasen äänestämässä minkä matsin haluaisitte kuulla selostettavan.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rahaturnauksen 4. kierroksen katsaus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Päävalikko :: Rahaturnaus :: Uutiset-
Siirry: