Päävalikko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Päävalikko

americas army
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Rahaturnauksen 3. kierroksen katsaus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
kurre
Moderaattori
Moderaattori


Viestien lukumäärä : 53
Registration date : 28.05.2007

Rahaturnauksen 3. kierroksen katsaus Empty
ViestiAihe: Rahaturnauksen 3. kierroksen katsaus   Rahaturnauksen 3. kierroksen katsaus Icon_minitimeMa Heinä 09, 2007 1:29 pm

Rahaturnauksen 3. kierroksen katsausNoniin! Nyt sai myös Tampereen pojat voittonsa. Kyseinen tiimi näes huilasi. Muut taisteluparit olivat:

Finnish Battle Lions vs The Urban Legends
Finnish America's Army Soldier vs Supreme Fins
Paras A-Ryhmä vs Emme Vaan Osaa


Kenttänä toimi mielipiteet jakava Collapsed tunnel.


Ensimmäisenä pelattiin ehkäpä kiinnostavin matsi kahden rahaturneen ennakosuosikin Urban legendsien ja Finnish Battle Lionsien välillä. Tämä oli kierroksen selostettava matsi, jonka selostamsien hoiti Vimppu ja Tamilo. Pelaajaongelmista kärsineet tiimit saivat matsiin kumapainenkin vain 4 pelaajaa. Nimettömän lähteen kuvauksen mukaan tiimit oli mukana rennommalla otteella eikä sen kummempia valmisteluja ollut tehty, joka selittyy matsin kuulumisella runkosarjaan. Matsi siis päättyi fbl:n 7-3 voittoon.

Tällä kertaa ei saatu tiimien kirjallista näkemystä mukaan, mutta matsin jälkeen haastateltu Banzer nivosi asiat yhteen näin:
Lainaus :
Tilanteesen nähen ihan hyvin vedettiin. Meillä oli vähän erimielisyyksiä pelaajista, ja näin poispäin. Kaikilla oli vähän kiireitä jouduttiin pelamaan vajaamiehityksellä, mutta tilanteeseen nähden ihan hyvin meni. Harkka jäi vähän vähemälle

Legendojen aziz ynnäsi mihin legendojen peli kaatui:
Lainaus :
Tuo ettei keretty kattoon mitään taktiikoita tai vastaavaa niin mentiin vähään sillainn että juostiin ja heitettiin flässii. ainakin minä tyrin sen toisen fläsin niin sankkis tais justiinsa sen takia pääsä sissään.
Seuraavaksi pelattu [P.a.R] vs eVo^ päättyi 6-4 evokkien nimiin. Matsi oli tasainen niin kuin kyseiseltä taisteluparilta voikin olettaa. Ainakin [P.a.R] oli jonkin verran taktiikkoja katsonut, mutta toteutus kuulema ontui. Evokkien suoraviivainen peli ilmeisesti puri kohtuudella.

eVo^:n reportti:
Lainaus :
Takut oli yksinkertaset alas vaan päälle ja se tais onnistuu tarpeeks hyvi. Flippy hoiti viimise rundin evolle! GG P.a.R

Parhaan A-ryhmän näkemys:
Lainaus :

Ottelu pelattiin 5.7.2007 Parhaan A-ryhmän serverillä. Tämä oli meidän rahaturnauksemme toinen matsimme. Otteluun valmistauduttiin klaanin sisäisellä reilun tunnin taktiikkatreeneillä. Olimme keksineet mielestämme hyvät taktiikat, mutta matsin edetessä huomasimme niiden tarvitsevan vielä hiomista. Paras A-ryhmä aloitti assulla. Valot heitettiin risteykseen, mutta ensimmäisillä kierroksilla valoista kärsivät lähinnä omat pelaajat. Saimme valot lopulta osumaan sinne minne pitikin ja kolmen valon taktiikka nousi ottelussa ylitse muiden, jolloin saimme kaikista parhaiten viivytettyä vihollisen etenemistä. Puolet vaihtuivat meidän hallitessa ottelua 3-2. Assulla eteneminen oli vaikeampaa. Pääsimme muutamia kertoja 1v1 tilanteeseen, jotka evot veivät useimmiten nimiinsä. Voin vain kuvitella viimeisellä kierroksella tilanteessa 4-5 millainen kiljahdus eVojen tessussa kävi Flipyn hoitaessa minut viimeisenä pelaajana. Muistaakseni Flippy on juuri se pelaaja joka nauttii suunnattomasti meitsin ownaamisesta.
Ainakin allekirjoittaneen mielestä epätasaisin matsi oli viimisenä pelattu [FaaS] vs F!N$. Mutta kuinkas kävikään. Pari kovemman luokan konkaria sisältävä F!N$ kaatui [FaaS]:n jämptiin peliin, tiukasti 6-4 lukemin. Suomen army sotilaiden hilpeä joukko oli treenannut takut kuntoon ja käytti setupit asialliseen värkkäykseen. F!N$ ei sen kummemin ollut vielä reenaillut.

FaaS:n kertomus
Lainaus :
Tähän matsiin oltiin tarkotuksella panostettu harjottelemalla miten taktiikkamme toimii, joten mission plääningit meiltä kului kilpailuun kuka saa aseensa heitettyä korkeimmalle. Razz

Defense: Lähettiin täyttä juoksua tunneleihin. Nahkis imee spämmikudin heti naamalle, mutta ite saan tapettua yhen ylhäältä. Yritetään iha TÄYZIL mutta vasta 4. erässä onnistutaan kunnolla, ite saan ylhäältä spämmittyä yhen ja sillä aikaa pojat ounaa alhaalla. Tilanne 4v2, kunnes ite kuolen ja yks vastustaja tunnustelee meidän puollustusta kuollen, 3v1. Ja yllätys yllätys FaaS tekee FaaSsit!! Finssien kaveri tulee ampuen nahkiksen, sitte boomiki on jo kuollu ja tomppa enää hengissä. Tomppa odottaa että vihu alkaa tehdä obua, nakkaa fläshin putkeen ja on ite flässissä Very Happy Tilanne 0-4. Noh alkohan tuo vituttaan ku noin käy joka matsissa ja seuraavassa rundissa tamilo, tomppa, boomi ja nahkis saavat tapettua vain kaksi Wink ja kuolevat jättäen minut yksin. Kaikki tai ei mitään, ootan että vihu on spämminy risteyksestä heitän sinne fläshin, menen obj käytävälle tapan obulta vihun, menen obun lähimpään koloon. Vihu heittää savut ja tulee päälle, ammun sen ja lähen lataamaan obj tunnelin päähän. Otan toisen fläshin ja ku huomaan vihun tulevan flässin sen onnistuneesti ja ammun burstin leukaan. Tamilo jo uhkasi heittää klaanista ku tehin tuollaset anti-FaaSsit Laughing
1-4 (Meidän hienojen servuconffien takia pelataan vielä yks rundi assula ku vasta lopussa käsitettiin että 5 rundia/puoli, tulipahan harjotusta.)

Assault: Flässitakut toimii tosi hyvin ja lähes aina 2-3 kuolee suoraan jäätyään seisomaan Tompan tunnelispämmin eteen. Vain parilla kertaa yksi vihu pääsee obj tunneliin, mutta yksin se ei pärjää meidän 3-4 vastaan. Tais olla toiseski viimenen rundi, kun vastustaja pääsee kiertämään niskaan ja saa yliotteen. Nahkis ja Tamilo hoitavat jäljelle jääneet vihut hieman munkilla. (Nahkis ampuu hyökkäävää vihua ja kaataa samalla vihun takana kurkkivan äijän.) Veimme kaikki rundit assulla. Näin 6-4 voitto.
Oikeastaan eka matsi tunnelissa kun meidän takut onnistuivat. Halu voittoon oli kova varmaan syystä että otettiin takkiin tunnelissa 1-11 twl 6-6 laddussa.


Ja F!N$:n:
Lainaus :
Meillä ei vieläkään ole tehty mihinkään matsiin mitään plänejä Ja se näissä matseissa alkaa näkyä, toki meillä on suurin osa pelaajista vanhoja konkareita ja heillä on muistissa perus setit miten homma menee. Assulla aloitettiin ihan hienosti ja spämmit meni perille. Paimenen hienot pelastukset auttoivat voittamaan rundeja. Viimeinen assu kustiin ja samalla kaivettiin itelle kuoppaa kun tiedettiin että deffu on paljon hankalampi. Deffu meni käsille. Gaso pääsi luikkimaan läpi tunnelista ensimmäisenä mutta muuten fläshittiin toisiamme ja hävittiin lähes kaikki 1vs1 tilanteet. Fabrz ja Mä (husky) Ei olla pelattu koko karttaa kuin pari tuntia ja sekin näkyi meidän otteissa. Huomasi että Faasin tiimipeli toimi paljon paremmin ja meidänkin ehkä jatkossa kannattaisi harjoitella tulevia pelejä eikä vain ilmestyä venttiin 10 min ennen peliä
Tällä hetkellä taulukon kärjessä pyörii Emme vaan osaa, Finnish Battle Lions ja Finnish America's army sodliers. Jokaisella kaksi voittoa ja yksi tasapeli eli 7 pistettä. Hieman yllätäen Legendat ovat jääneet 4. mutta eiköhän tämä selittyne runkosarjan rennomalla otteella. 3 pisteellä ovat Paras A-ryhmä ja Team tampere. Perää pitämään on jäänyt Supreme Fins 1 pisteellä, mikä on kyllä hieman erikoista mutta tiimien aivan erillainen panostus tässä vaiheessahan näkyy melko selvästi parin yllätäjän ja parin alisuorittajan muodossa.Seuraava kierros pelataan Bridge SE:ssä ja taisteluparit ovat:

The Urban Legends vs Finnish America's Army Soldier
Emme Vaan Osaa vs Team Tampere
Supreme Fins vs Paras A-Ryhmä

Finnish battle lions huilaa


Otetaanpa tähän vähän minun ennakofiiliksiä ja spekulaatioita kyseisistä matseista.

Urban legends ja Finnish america's army Soldiers matsissa kyllä pitää kääntyä Legendojen puolelle kokemuksen ja kovan porukan vuoksi. Kunhan kuviot on kunnossa uskoisin legendojen nousevan voittoon. Faas:kin saattaa yllättää hyvällä tiimipelillä ja reenillä.

Emme vaan osaa vs Team tampere matsi onkin sitten jo erillaisempi homma. Evoilta löytyy myös hyviä long range pelaajia ja ainakin normi bridge tuntuu evokeilta sujuvan. Tampereen pojat taas eivät näitä kaukotaistelun saloja niin vain hanskaakkaan ja mappissa olla muillakin osin hukassa mutta mikäli kaikki onnistuu saattaa Tampereen pojat pystyä antamaan jopa jonkin näköistä vastusta.

Supreme Fins vs Paras a-Ryhmä matsia onkin vaikeampi ennakoida. Finsseillä on kovia pelaajia ja mikäli he jotakin reeniä matsia varten tekee niin ovat he vahvoilla. Par:kaan mahdollisuudet ei huonot ole mikäli jotakin treeniä otetaan kuten arvella saattaa.Tästäkin kierroksesta on tulossa selostus, jonka voi käydä kuuntelemassa rahaturnauksen foorumeilla annetavassa linkissä.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rahaturnauksen 3. kierroksen katsaus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Päävalikko :: Rahaturnaus :: Uutiset-
Siirry: