Päävalikko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Päävalikko

americas army
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Rahaturnauksen 5. kierroksen katsaus

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
kurre
Moderaattori
Moderaattori


Viestien lukumäärä : 53
Registration date : 28.05.2007

Rahaturnauksen 5. kierroksen katsaus Empty
ViestiAihe: Rahaturnauksen 5. kierroksen katsaus   Rahaturnauksen 5. kierroksen katsaus Icon_minitimePe Heinä 27, 2007 1:11 pm

Rahaturnauksen 5. kierroksen katsaus
Suoraan asiaan vaan. Mappinan oli Woodland outpost ja taisteluparit olivat nämä:Paras A-Ryhmä vs The Urban Legends
Finnish Battle Lions vs Emme Vaan Osaa
Team Tampere vs Supreme Fins

Finnish Americas Army Soldier huilasi
Ensimmäisenä pelasivat eVo^ ja fbl. Matsi päättyi ainakin allerkirjoittaneen ennakosuosikin fbl 6-4 voittoon, tosin matsi ei ollutkkaan niin ylivoimainen kuin olisin uskonut.

Fbl:n raportti:
Lainaus :

Pelasimme huonosti. Assault 2-3 evoille ja deffun jälkeen lukemat olivat 6-4 jellonille. ggEvokkien raportti:
Lainaus :
6-4 tuli turpiin fblältä...

Alotetiin deff voitettii 3 ensimmäistä rundii ja oltas voitu voittaa 4 jos ximi olis pistäny nuppis alas/juossu karkuu ku käskettii...
loput defut hävittii...

Ass hävittii 4 ekaa ja sit vikal ximi teki taktiset juoksi suoraa tehtäväl ja teki sen joten ximi saa anteeks ^^


GG..


Sitten pelattiinkin Tampereen kannalta perin onnetomasti päättynyt matsi F!N$ vs tRe. Kylmän kyydin lopputulema oli 10-0 voitto F!N$:lle. Olettomaksi jäänyt valmistautuminen ja vastustatajien taidokkuus kaatoi tRe:n kevyesti.

F!n$: raportti:
Lainaus :

Anyways, finssin treenit käsitti lähinnä mun G spämmin treenausta parina iltana ja sitten se tunti ennen matsia mäiskittiin toisiamme nenille niinkuin ennenkin.

Meillä on tähän karttaan ollut aina melko selkeä kuvio joka nyt ainakin tässä matsissa näytti toimivan varsin hyvin. Molemmilla puolilla panostetaan keskustan ja nortin hallintaan ja southia vain katsellaan ettei vihu pääse sieltä kiertämään. Ventissä mietittiin matsin jälkeen sitä miten joka vihu johon yrittikin ampua tuntui kuolevan heti... jotenkin hämärä matsi siinä mielessä ja onnenpoikanen oli todellakin meidän puolella täysin rinnoin. Toisena päivänä olisi voinut olla hyvinkin takkuista meininkiä.


Ja tRe:n Tiduksen ja Salon raportit tässä järjestyksessä:
Lainaus :
Juu minkäänlaisia harkkoja emme taaskaan saaneet aikaan ja se kyllä näki matsissa paikat katottiin setupilla, joten taktiikkakat olivat varsin epäselvät ja ei yhtään sovelletut. {Fin$} pelasi mielestäni aivan loistavan matsin en tiiä paljonko harjoittelivat vai harjoittelivatko olleenkaan, mutta taktiikat vaikuttivat olevan hyvin hanskassa. Aina, kun alkoi ampui ampumaan yhtä niin toinen olikin jo hetkeä myöhemmin räimimässä sinua tai sitten jotenkin muuten suojaamassa. Kiitokset matsista ja onnea loppu turnaukseen.

Lainaus :
Tehtävä : Päämajan Salaiset Arkistot
Eräänä torstaina satuin katsomaan sähköpostiani pitkästä aikaa ja huomasin oudon viestin sieltä roskapostien seasta.
Viestin aiheena oli Haaste TÄRKEÄ! ja katsoin sitä sillä silmällä, että se oli varmaan joku läppä.

Noh aukasin viestin ja katsoin mitä se sisälsi. Viesti oli tullut Mauno Kortilta joka oli kuullut erikoisjoukkue Tampereesta ja siitä miten me hoidimme tehtävät huolella sekä olimme halpaa työvoimaa.

Mauno Kortti kertoi, että tuntematon terroristiryhmä oli tehnyt rynnäkön Suomen puolustusvoimien tukikohtaan ja varastanut erittäin salaisia arkistoja joiden sisältöä hän ei voinut kertoa.

Maksuksi tästä teosta hän tarjosi 2 milj. euroa sekä ilmaisliput kaikkiin Suomen huvipuistoihin.

Kirjoitin hänelle takaisin ja hyväksyin tehtävän. Kesti 2 - 3 tuntia kun puhelimeni soi. Soittaja ilmoitti olevansa Mauno Kortti ja kertoi nopeasti mihin joukkueeni piti lähteä.

Kortti oli kuullut jostain salaisesta tiedustelusta, että tämä terroristiryhmä oli vielä tämän päivän Lapin metsissä.

Ilmoitin joukkueeni jäsenille ja tapasin sotilas Juhon, sotilas Simon sekä sotilas Janin Tampereen keskustasta läheltä juna-asemaa.
Olin saanut haltuuni mummon maatilalta hienon punaisen pakettiauton, missä ei ollut kuin 2 penkkiä edessä ja takana tyhjää tilaa.

Ajoimme tällä pakettiautolla Rovaniemelle 12 tuntia ja välillä pysähdyimme jaloittelemaan ja katsomaan maisemia uudella kameralla jonka sain synttärilahjaksi äidiltäni.

Haimme sotilas Kurren Rovaniemeltä ja lähdimme etenemään Lappiin ja näimme matkalla poroja joita katsoimme ihmeissämme.

Päästyämme Lapin keskustaan lähdimme katsomaan pimeiltä kujilta aseita joita voisimme käyttää kohdatessamme nämä terroristit.

Löysimme yhden pienen pöydän jonka takana seisoi hento, iältään 25 vuotias neekeri mies joka puhui huonoa suomea tai sitten se oli lapin murretta. Kysyimme löytyisikö aseita ja hän otti rinkan takaansa jossa oli kaikenlaista tilpehööriä.

Hän heitti sieltä pöydälle 4 keskikokoista automaatti/semi kivääriä jossa oli lisävarusteena punapistetähtäin sekä yhden automaattikiväärin jonka oli saanut kuulemma amerikan armeijan ylijäämäkaupasta. Otimme ne sekä sotilas Juho tahtoi lappalaisen hatun jonka löysimme maasta.

Möngersimme itsemme metsän reunalle pakulla ja pysäköimme sen kuusen viereen. Jaoimme aseet ja tämä oli toisille jäsenillemme ensimmäinen tehtävä joten jännitys näkyi naamoissa.

Annoin aseet kaikille ja laitoimme kypärät päähän. Lähdimme hiipimään kohti rakennelmaa jonka vierellä oli telttoja, mutta oli erittäin hiljaista ja kuulimme vain lintujen laulua. Yhtäkkiä taivaalta kuuluu viuhahdus ja minua oltiin ammuttu rintaan ja vuosin verta pahasti, sotilas Jani otti ensiapulaukun repustani ja laittoi sidettä ympärille ja jäin paikoilleni. Näin kun sotilas Simo lähti hiipimään vasemmalta, mutta hän sai täydellisen osuman olkapäähän ja kuului kuinka se meni hänestä läpi sileästi jättäen suuren reiän josta vuoti punaista nestettä.

Sotilas Kurrelle tämä oli ensimmäinen tehtävä kuten myös sotilas Juholle. Ihmettelin kun näin sotilas Kurren olevan seonnut lopullisesti kun hän yritti kiivetä puuhun pariin otteeseen, mutta tippui sieltä aina alas. Onneksi sotilas Juholla oli morfiinia laukussaan ja pisti häntä sillä käteen. Sotilas Kurre näytti rauhoittuvan. Sotilas Jani sekä sotilas Juho eivät olisi halunneet keskeyttää tehtävää josta olisi saatu 2 miljoonaa euroa, mutta käskin heitä keskeyttämään tehtävän koska miehiämme oli loukkaantuneita liikaa sekä huomasimme heidän asemansa olevan tuplasti parempi kuin meidän.

Sotilas Juho haki pakun kuusenviereltä lähemmäksi paikkaa ja raahasi meidät sotilas Janin sekä sotilas Kurren kanssa sisään ja lähti ajamaan nopeasti takaisin keskustaan.

Hän raahasi meidät nopeasti lääkärin vastaanotolle ja päädyimme sairaalan puolelle leikattavaksi koska tilamme oli vakava.

Luoti oli mennyt minulta suoraan maksanläpi jotenka minulle tuotiin Thaimaasta toinen tilalle.

Sotilas Simolle laitettiin kokokipsi siinä toivossa, että hän vielä joskus voisi kävellä tai syödä.

Sotilas Jani, sotilas Juho sekä sotilas Kurre tekivät urheasti pelastaaksensa meidät eikä niskuroinut käskyäni.

Parin viikon päästä tilanteesta saimme kuljetuksen Tampereen sairaalaan jossa meitä vielä tarkkailtiin ja viikko eteenpäin pääsimme jo kotiin kuntoutukseen.

2 miljoonaa jäi saamatta ja Mauno Kortti oli kärmeissään kun emme onnistuneet ja sanoi pyytävänsä jotain toista suomalaista erikoisjoukkuetta auttamaan tehtävässä.

Onneksi ei sattunut sen pahempia tapaturmia.

Niin ja ne tivoliliput jäi kyllä vituttaan =(


Viimeinen tämän kierroksen matsi oli Urban Legends vastaan Paras A-ryhmä. Matsi päättyi 7-3 legendoille voittoon, mitä kurren veikkausvinkeissä uumoiltiinkin.

[P.a.R]:n raportti:
Lainaus :
Tämä rahaturneen matsi pelattiin sunnuntaina 22.7 woodlandissa. Ottelua pidettiin läpihuutojuttuna, sillä Legendoilla on tuosta mapista valtaisasti enemmän mappituntemusta kuin meillä. Woodland tulee varmasti vastaan twl liigoissa ja kun Legendat tuon mapin osaavat, niin matsi oli loistava harjoitus tulevia liigoja silmällä pitäen. Kehittelimme molemmille puolille yhdet taktiikat ennen matsia. Assu takuihin jäi hienomista sillä Legendat voittivat jokaisen defurundinsa. Siirryimme defulle ja matsi alkoi sujumaan paremmin. Lopputulokseksi jäi 3-7. Pääsimme useasti tilanteisiin joissa vastustajilla oli vain yksi pelaaja jäljellä, harvasta tuollaisesta kierroksesta kuitenkaan voittoa napattiin. Kerrotaanpa vielä sekin että Legendojen vakooja seurasi ottelun läpeensä Paden kuvaruutua, josta he saivat selvää etua.

Legendoilta ei ole raporttiaSeuraavan viikon duskissa käytävät matsit:


Supreme Fins vs Emme Vaan Osaa
Team Tampere vs Paras A-Ryhmä
Finnish Americas Army Soldier vs Finnish Battle Lions

The Urban Legends huilaa
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rahaturnauksen 5. kierroksen katsaus
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Päävalikko :: Rahaturnaus :: Uutiset-
Siirry: