Päävalikko
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Päävalikko

americas army
 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Rahaturnauksen pudotuspelien 1. kierros

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
kurre
Moderaattori
Moderaattori


Viestien lukumäärä : 53
Registration date : 28.05.2007

Rahaturnauksen pudotuspelien 1. kierros Empty
ViestiAihe: Rahaturnauksen pudotuspelien 1. kierros   Rahaturnauksen pudotuspelien 1. kierros Icon_minitimeKe Elo 15, 2007 9:21 pm

Pudotuspelien 1. kierros
Rahaturnee lähenee loppuaan! Pudotuspelien ensimmäinen kierroshan pelattiin jo ja seuraavaksi päästään semifinaaleihin. Tässä olisi katsaus viime viikon matseista.


Runkosarjan voitti siis Finnish Battle Lions. Jellonathan voitti kaikki matsit yhtä tasapeliä lukuunottamatta. Runkosarjan voittajana fbl huilasi pudotuspelien aloituksen.

Matsiparit:

The Urban Legends vs Team Tampere
Supreme Fins vs Emme Vaan Osaa
Finnish America's Army Soldier vs Paras A-Ryhmä

Pudotuspelien matseissa pelataan siis kahta mappia per matsi. Tällä kertaa ne olivat Pipeline ja JRTC farm raid.

Pudotuspelit aloitettiin matsilla -L] vs tRe. Selvästi altavastaajana lähtenyt sai vain neljä tampereen poikaa legendojen viittä vastaan, mikä vähensi entuudestaan mahdollisuuksia. 15-5 (8-2 Pipessä ja 7-3 F*armissa, legendojen hyväksi molemmat) voittanut legendojen tiimi jatkaa taistoja rahaturneessa tampereen tippuessa sen kummempia ansioita keräämättä.

TheSalon raportti:
Lainaus :

Aloittaminen
Kerrotaanpas hiukan valmistelujamme tähän matsiin. Eräänä päivänä hankimme scrimin pipelineen jossa pelasi kurre, minä, simo ja jani. Matsi taisi olla TT vastaan jossa ei oikeen edes käytetty mitään taktiikoita.

Toisena päivänä katselimme kurren serverillä kaikkea mahdollista taktiikkaa simon, minun sekä janin voimin.

Kolmantena päivänä hankimme FaaS:ia vastaan scrimiä jossa pelasi muut paitsi kurre. Siinä jo käytimme jotain taktiikan poikasta ja kokeilimme jotain.

Sitten matsi päivä lähestyi, Kurre ei päässyt pelaamaan ja Tidus oli ollut vain yksissä reeneissä tosin emme mekään mitään kummoista osattu.

Sitten itse matsiin.

Pipeline

Assault
Aloitimme varmaan elämämme ensimmäistä kertaa assaultissa jossa ajattelimme yllättää L:ät.

Noh suurin osa kierroksista meni siihen, että kaikilta pelaajiltamme oli lämpö kateissa ja osumatarkkuus vihujen perseessä.

Kaikkea yritettiin ja porukkaa kyllä tippui, mutta voittoja ei saatu 0 - 5.

Defence:

Alussa oli jonkunlaiset taktiikat käytössä, mutta huomattiin ettei se oikein sujunut mallikkaasti, vaikka tuli 1 kierrosvoitto jostain siinä välissä.

Sitten heitettiin takut seinään ja lähdettiin kokeilemaan tuuria ja kyllä sillä tuurillakin jotain tapahtui taisi se 1 kierros lisää voittoja tulla. 2 - 8.

JRTC Farmraid

Assault

Tähän sitten päädyttiin ilman mitään harjoitusta. Tavoitteena juosta vihollisten alueelle, mutta ei pienintäkään mahdollisuutta, että edes 2 - 3 sinne asti pääsisi, L:ät piti paikat tiukkana.

Defence

Jouduin vähän alkamaan kurittamaan lapsosiani, että hankkisivat tai tekisivät edes jotain hyödyllistä. Sanani tepsivät koska ainakin Tidus rupesi laittamaan porukkaa hirteen ja Kuljukin avasi tappotilinsä. 3 - 7 päättyi tämä puoli ja kokonaistuloksin 5 - 15 legendat vei voiton mallikkaasti itsellensä, ggg!Seuraavaksi kohtasivat F!N$:n ja eVo^:n poppoo. Myöskään tämän matsi ei tarjonnut jännitysnäytelmää, vaan F!N$ kukisti eVokit selvin luvuin 14-6(6-4 Pipessä ja 8-2 Farmissa). Myös Emme Vaan Osaa kärsi pelaajien puuttumisesta saaden paikalle vain 4 evokkia.

Raportteja ei ole tästä matsista.Viimeinen kierroksen matsi oli FaaS vs [P.a.R], joka oli ehkä ennalta-arveltuna tiukin matsi päättyikin kierroksen selvimpään voittoon 17.3 Parhaan a-Ryhmän voittoon (9-1 Pipessä ja 8-2 Farmissa). FaaS:n treeni oli yllätäen jäänyt hieman vähemmälle [P.a.R]:n valmistautuessa perusteellisemmin.

[P.a.R]:n raportti pipestä:

Lainaus :
Äskettäin kohtasimme Finnish America's Army Soldierssin rahaturnauksen matsissa Pipelinessä.

Viikko sitten pelasimme tiukan matsin faassia vastaan Swampissa, johon harjoittelimme useita tunteja. Tällä kertaa vuorossa oli rahaturneen ensimmäisen pudotuspelikierroksen ensimmäinen osa, joka pelattiin tuttuukin tutummassa Pipelinessä. Noin viikon ajan tahkosimme pelkkää Pipee niin publalla kuin harkoissakin. Harjoittelu tuotti tulosta, sillä loistimme hienosti tiimipelillämme. Aloitimme assulla ja viholliset keskittyivät puolustamaan main pump roomia. Teimme jokaisella assu -rundina samat kikat ja voitimme kolme ensimmäistä rundia ja vieläpä helpohkosti. Vastustajat alkoivat tulemaan hieman enemmän vastaan ja Tamilo sai meitä tiputettua corriin. Hävisimme neljännen erän ja voitimme viidennen. Defulle mentiin 4-1 johtoasemassa.

Jos meillä oli hyvät taktiikat assulle, niin defutakut olivat suuremmoiset. Kaikki tiesivät tarkalleen omat paikkansa ja pystyivät turvallisin mielin pitämään ne, sillä tiesivät että myös selusta on varmistettu. Jos omia kuoli niin kaikille oli täysin selvää miten toimia. Axelle tuli ce matsin loppuvaiheilla, eikä hän kerennyt enää viimeisille kierroksille mukaan.

Hienoa huomata kuinka hyvällä harjoittelulla saa tiimipelin näin hyväksi. Vaikka pieniä reportointi ongelmia jossain vaiheessa oli, niin tulosta voidaan pitää erinomaisena. Meitä helpotti matsissa suunnattomasti se kun viholliset eivät tiettävästi harjoitelleet matsia varten mitenkään. Pipe vietiin lukemin 9-1.

Matsi ratkeaa huomenna farmissa, jossa meillä riittää kaksi kierosvoittoa säilyttääksemme rahaturnauksen jatkopaikan. Farmi tulee olemaan meille vaikeampi kuin Pipe ja paineet kasaantuvatkin maajussimme Axen harteille.

Ja Farmista:
Lainaus :

Saavuimme tänään Parhaan A-ryhmän serverille klo 20:00. Farmikapteeni Axe pääsi servulle yllättävän nopeasti ja kävimme vielä läpi taktiikat, joita olimme harjoitelleet ja hioneet aikaisemmin tänäpäivänä.
Farmissa oli tänään hiukan leudompi sää, kuin yleensä. Tämä saattoi johtua aikaisemmin saavuttamastamme 9-1 johtoasemasta.
Aloitimme hyökkäyksen klo 20:15 ja päätimme sen noin kolme minuuttia myöhemmin, kun kaikki miehemme olivat kaatuneet. Yritimme hyökätä yhä uudestaan ja uudestaan seuraavan 20 minuutin sisällä, mutta emme saaneet tehtäväämme suoritettua, kunnes tajusimme, että epäonnistumisemme täytyi johtua Exstremestä. Silloin laitoimme osastomme nimen vaihtoon ja voitimme seuraavat kaksi kierrosta.
Pääsimme puolustamaan, kun pisteet jakautuivat jo meidän jatkopaikan vaatimat 4-2 vastustajalle.
Käytimme salaista asettamme ja kuuntelimme, mihin vastustajat hyppäsivät.
Jaoimme tehtävät niin, että jokaista peltoa varten on yksi mies ja loput kaksi menevät sinne, missä heitä tarvitaan.
Saimme pysäytettyä vastustajan jokaisen hyökkäyksen ja melkein kaikki jo pelto-osuudelle, koska tiesimme heti alkuun, mistä heitä tulee ja kuinka monta.
Viimeisellä kierroksella vastustaja pääsi lähelle ja he saivat pelattua tilanteen yksi yhtä vastaan tilanteeksi. Ikävä kyllä, heiltä loppui aika kesken ja veimme tuonkin kierroksen nimiimme.
Voitimme taiston lukemin 8-2, jonka myötä lopulliseksi tulokseksi muodostuu 17-3.
Pois tippuivat siis eVo^, tRe. ja [FaaS]. Näin ollen jäljelle jää ja vastakkain semi-finaaleissa asettuu (mappeina MOUT McKenna ja Mountain Ambush):

Supreme fins vs Urban Legends
Paras A-Ryhmä vs Finnish Battle Lions
Hieman kirjoittajan aavisteluja sekä semi-finaali tiimien jäseneltä ennakkofiilikset.

Tähän mennessä kiinnostavin matsi Supreme fins vs Urban Legends onkin melko paha ruveta ruotimaan. Finssit ovat panostaneet tähän mennessä kovemmin rahaturneeseen ja ovat kova tiimi muutenkin, mutta legendat ovat myös vahvoilla. Tiukalta ennakkoon vaikuttava matsi, saattaakin tarjota kovemman luokan matsaamista jatkopaikan ollessa kyseessä. Ennakkosuosikkini kuitenkin on legendat.

{F!N$}Fabrz:
Lainaus :
Kova matsi on aivan varmasti tulossa ja voittoa tullaan hakemaan

[-TexWiller-L]:
Lainaus :
Samalla tavalla ja samoilla fiiliksillä mennään kuin tähänkin asti, eli toivotaan parasta että saadaan 5 miestä serverille...Toisessa matsissa runkosarjan voittanut fbl asettuu [P.a.R]:a vastaan. Ennakosuosiksi täytyy nostaa fbl jo hyvän rahaturnee menestymisenkin vuoksi. Varsinkin Mountain Ambushissa fbl tulee olemaan kova vastus [P.a.R]:lle. Saa nähdä kuinka Paras A-ryhmä antaa vastusta fbl:lle tässä matsissa.


fbl.Banzer:
Lainaus :
Ihan hyvältä vaikuttaa kunhan saamme pelaajat peliin. Mielenkiintoisia mappeja höystettynä mielenkiintoisella vastuksella

[P.a.R]Finladen (tuttuun perin kattavaan tyylinsä):
Lainaus :
Rahaturnaus on ollut meille todella vaikea. Olemme kuitenkin parantaneet kokoajan pelaamistamme. Semifinaalimapeista Kenna on molemmille tiimeille tuttu matsimappi, mutta meidän kokemus Mountain Ambush -matseista on todella heikko.Muutamia scrimejä keretään vetää ja lähdemme tosimielessä taistelemaan voitosta. Leijonat ovat koko turneen ennakkosuosikkeja. Toivottavasti pystymme antaa hyvän vastuksen, mutta en usko sen riittävän kuitenkaan voittoon.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Rahaturnauksen pudotuspelien 1. kierros
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Päävalikko :: Rahaturnaus :: Uutiset-
Siirry: